150 de componente. Asamblate si montate cu precizie milimetrica. Ar putea fi o opera de arta dar, de fapt, este teleobiectivul Canon 200-400mm f/4L IS USM cu teleconvertor 1.4X integrat.

Pentru prima data de la lansarea lui, Canon prezinta intr-un videoclip de doua minute, cum este „dezasamblat”, virtual, unul din cele mai scumpe si performante obiective din gama EF. In numai un minut si jumate, videoclipul dezvaluie principalele componente ale obiectivului, care integreaza nu mai putin de 150 de elemente.

De la proiectare, producerea elementelor componente (inclusiv a celor optice), asamblare si livrare, totul este calculat cu precizie si nimic nu este lasat la intamplare. Iar in interior, este o precizie tipic japoneza.

Canon EF 200-400mm f/4L IS dezasamblat
Canon EF 200-400mm f/4L IS dezasamblat
Canon EF 200-400mm f/4L IS asamblat
Canon EF 200-400mm f/4L IS asamblat

7 COMENTARII

  1. revin cu o alta chestie: Canon face animatii publicitare cu obiectul real demontat.
    asta se intampla cand nu ai ban sau know-how ca sa faci animatii in C4D. filmul de prezentare e slab rau, piesele nu sunt aliniate, se vede cum se misca in pozitie intre cadre.
    am alte asteptari de la o firma care numai in trimestrul 3 2015 a facut vanzari de 7,5 miliarde de euro

  2. cand am fost prima data in SUA, am vazut in magazin o sticla de whisky care costa 999.95 USD si am intrebat un prieten american aceeasi chestie: de ce costa atat? raspunsul lui a fost: pentru ca exista cumparatori dispusi sa dea atatia bani pe el 🙂

Lasă un răspuns