Filele celor „10 destinatii fotografice“ contin sfaturi practice si tehnice in abordarea subiectelor specifice fiecarei destinatii. Cartea va este dedicata dumneavoastra, celor care indragiti fotografia si drumetiile. Cuvintele lui Mihai Moiceanu, pe alocuri soptite, va vor povesti despre o tara care ne apartine si pe care ne incapatanam sa o uitam.

Iata ce itinerariu va propune cartea „10 destinatii fotografice“: culoarul Rucar-Bran, Piatra Craiului, muntii Bucegi, muntii Fagaras, muntii Retezat, muntii Apuseni, Maramuresul, Bucovina, Delta Dunarii.

Va asteptam la Salonul F64 pe data de 15 noiembrie, orele 19.00. Fotograful Mihai Moiceanu va fi prezent si ne va spune care este povestea celor „10 destinatii fotografice“. Lansarea va fi urmata de o sesiune de autografe. Ne vedem la Salonul F64, bd. Unirii nr. 45!

10 Destinatii Fotografice din Romania
10 Destinatii Fotografice din Romania

1 COMENTARIU

  1. Deja am achizitionat revista+cartea. De sambata se afla la tarabe pentru vanzare. Pentru cei interesati e o carte destul de interesanta, are si ea neplaceril ei ca tot ce exista dar impreuna cu revista fac toti banii, doar 23 lei :D.

Lasă un răspuns