Astazi dimineata a avut loc evenimentul de lansare al noului magazin Sony Center din Baneasa Shopping City. Vedeta evenimentului a fost primul handycam 3D „Double Full HD” destinat utilizatorilor entuziasti, modelul Sony HDR-TD10E.

 

Sony Hanycam TD10
Sony Hanycam TD10

Prin lansarea modelului Handycam TD10, Sony aduce un plus de valoare universului 3D, un mod simplu si intuitiv prin care utilizatorii isi pot creea si edita propriul continut video tridimensional. Noua camera video este dotata cu doua obiective Sony G, doi senzori CMOS EXMOR R si doua procesoare de imagine independente – BIONZ. Sistemul dual de inregistrare permite redarea filmelor 3D la rezolutie full-HD iar continutul video poate fi vizualizat fara ochelari pe ecranele LCD 3D. Imaginile si filmele inregistrate pot fi vizualizate si pe ecranul LCD Xtra Fine (de tipul touch-screen) cu diagonala de 3.5 inch, iar filmele 3D pot fi redate pe acest ecran fara a fi nevoie de ochelari 3D. Cele doua obiective pot acoperi o distanta focala echivalenta unui zoom optic de 10X, chiar si in timpul filmarii 3D.

Evenimentul de lansare Sony Hanycam TD10
Evenimentul de lansare Sony Hanycam TD10

Pentru cei pasionati (si) de fotografie, Sony TD10 poate inregistra imagini la o rezolutie de pana la 7 mega pixeli. O alta functionalitate interesanta este posibilitatea de a seta manual parametrii de filmare (din meniu), astfel incat sa aveti control total asupra valorilor diafragmei si timpului de expunere. Focalizarea se poate face automat sau manual, cu ajutorul butonului de langa obiective. Apropo, v-am spus ca acumulatorul are o autonomie de 6 ore? 🙂

Noul magazin Sony Center din Baneasa Shopping City
Noul magazin Sony Center din Baneasa Shopping City

Prezentarea noului Handycam TD10:

Sony TD10 este disponibila in cel mai nou Sony Center din Romania, situat in incinta Baneasa Shopping City, la pretul de 6.999 lei. Noul magazin are o suprafata de 175 de metri patrati si peste 1000 de produse la vanzare, devenind astfel cel mai important magazin al retelei Sony din Romania. Cei interesati pot testa cele mai noi aparate si camere video Sony, alaturi de televizoarele Bravia, in noul magazin.

Bineinteles, ca orice tehnologie noua, calitatea are pretul ei, dar sunt convins ca in viitorul nu foarte indepartat astfel de camere video 3D vor avea un pret din ce in ce mai accesibil. Dupa ce am vazut astazi la eveniment, sunt sigur ca viitorul este 3D.

Mai multe imagini de la eveniment pe Facebook.

* Fotografiile si filmul de mai sus au fost realizate cu Panasonic FT3.

DISTRIBUIȚI
Articolul anteriorNoul obiectiv Tokina 17-35mm f/4 AT-X Pro FX
Articolul urmatorNoul Leica M9-P
Fotograf profesionist și fondatorul site-ului Clubul Foto. Fotografiez de mai bine de 15 ani, iar portofoliul meu îl găsești pe www.CalinStan.com . Proiectul meu de suflet - fotografia aeriană - se gasește aici: www.TheDrone.ro

3 COMENTARII

  1. felicitari pentru frumoasa prezentare ! suntem dezamagiti insa de articolul semnat de FLORIN CRISAN in revista FOTO-VIDEO august 2011 in legatura cu aceasta camera revolutionara care filmeaza excelent in 3D ! si despre care dansul creeaza prin articolul sau o dezamagire profunda ca si cum nu ar merita cumparata ! am vrea sa il trimitem pe you tube sa vada opiniile despre aceasta camera, la CES, etc. NU mai cumparam revista FOTO VIDEO ! noi nu avem nevoie de o falsa informare vizavi de ultimul trend in materie de filmare !!! domnule Crisan, sa fim seriosi, sigur ai filmat cu aceasta camera 3D ????

Lasă un răspuns