Viziuni Citadine - Expo foto la Cluj Napoca
Viziuni Citadine – Expo foto la Cluj Napoca

Comunitatefoto.ro va invita in perioada 17-26 mai la Gradina Boema din Cluj la o expozitie foto inedita, realizata in cadrul Festivalului Photo Romania: “Viziuni Citadine” – o colectie de fotografii care va ofera ocazia sa vedeti cum arata orasul prin lentilele a 35 de membri CF extrem de talentati!

“O expoziție de fotografie, orice tema ar avea, trebuie sa cuprinda imagini ce raman in memoria vizitatorului, indiferent de cultura vizuala a acestuia. Si aceasta expoziție reușește sa ofere fotografii care, pe diverse paliere vizuale, sa corespunda acestui deziderat.” (Dan Moruzan)

Vernisaj: Duminica, 19 mai, la orele 17:00, Gradina Boema, Cluj Napoca

Expozitia „Viziuni Citadine” este unul dintre acele evenimente prin care CF incearca sa le multumeasca celor peste 4000 de fotografi-membri pentru proactivitatea si interesul manifestat in cadrul comunitații de fotografie din Romania. Ea vine in completarea unuia dintre obiectivele principale ale CF: oferirea unui spatiu vizibil de promovare fotografilor amatori sau profesionisti, aflati intr-un proces continuu de auto-imbunatatire.

Tematica aleasa imbina o serie de stiluri: fotografie documentara, fotografie de vacanta, peisaj urban, street, fotografie de noapte, incercand sa surprinda o paleta cat mai larga de instantanee citadine.
„intr-o lume in care ‘eu’-l devine ‘noi’ si citadinul devine turnul de sticla in care fiecare se retrage cu propriile vise, gasesc expozitia „Viziuni Citadine” o radiografie interesanta a conflictului dintre conectarea pe Facebook sau alte retele si gasirea propriei persoane.” (serban Mestecaneanu)

Sunteti asteptati cu drag la Gradina Boema in perioada 17-26 mai pentru a participa la toate evenimentele Festivalului Photo Romania si a admira expozitia CF!

Felicitari tuturor fotografilor expozanti: Adrian Roana, Alex Dima, Alina Maria Panico, Ana Grama, Andrei Lapuste, Carmen Mihalcea, Catalin Gabriel Gradinaru, Daniel Kitu, David Ardelean, Doina Chirtoaca, Doru Sava, Eli Driu, Elisei Noata, Eszter Emese Lazar, Florin Chiteala, Gabriel Neculai, George Colceag, Haynal Halasz-Szabo, Ionel Dragomirescu, Liviu Cocicodar, Maria Floriana Soare, Marius Cornea, Marius Iancu, Marius Popescu, Mihai Mihaescu, Monica-Gabriela Ritan, Otto Mercik, Radu Moldovan, Robert Aelenei, Rucsandra Calin, Rudolf Straule, Stefan Miron, Vera Tucu, Vlad Moldovean si Zsolt Rigmányi.

Mai multe detalii pe www.comunitatefoto.ro!

Viziuni Citadine - Expo foto la Cluj Napoca
Viziuni Citadine – Expo foto la Cluj Napoca