Concurs: Fotografia de Calatorie
Concurs: Fotografia de Calatorie

La inceput de vara, revista on-line Clubul Foto si magazinul Photosetup.ro va propun un alt fel de concurs de fotografie! Inscrie in concurs cea mai reusita fotografie realizata de tine care sa surprinda atmosfera unui loc pe care l-ai vizitat si poti castiga premiul pe care ti-l alegi chiar tu (de ce sa aleaga altcineva pentru tine?) sau unul din cele trei premii de popularitate!

Lucrarile pot aborda genuri de fotografie diverse, cum ar fi: peisajul, luminile orasului, portrete, instantanee, expuneri lungi, fotografii de vacanta etc, dar trebuie sa se incadreze in tema impusa! Fotografiile pot fi realizate atat in tara cat si in strainatate. Asteptam cea mai reusita fotografie realizata de tine intr-o calatorie!

Participantii sunt asteptati sa se inscrie pe pagina concursului.

Calendarul desfasurarii concursului:
15 Mai – 15 Iunie: Inscrierea lucrarilor si votul publicului ( www.ClubulFoto.com/concurs/ )
15 Iunie – 30 Iunie: Jurizarea
30 Iunie: Anuntarea castigatorilor.

Premiile oferite:

Premiul Juriului: fotografia castigatoare, aleasa de catre juriu va primi premiul ales de catre concurent, la inscriere! Poate fi orice: un aparat foto, un trepied, un obiectiv? Tu alegi ce premiu vei castiga! De ce ar alege altcineva pentru tine?
Premiile publicului: primele trei fotografii clasate ca numar de voturi vor fi recompensate cu cate o geanta Kata A 66N.

Organizator:
Revista on-line Clubul Foto in parteneriat cu magazinul foto specializat Photosetup.ro

Pentru mai multe detalii va invitam sa vizitati pagina concursului: www.ClubulFoto.com/concurs/

Parteneri media:

TravelLife.ro, Fotografa.ro, Foto4All.ro, Photosharp.ro, Comunitatefoto.ro, Photolife.ro, CameraObscura.ro, Modernism.ro, 4Arte.ro, SoFresh.ro,  ArtBoom.ro, TeenPress.ro, RevistaEvenimentelor.ro, eFoto.ro si Banda Foto.

Despre Photosetup
Magazin foto specializat. Solutii complete pentru studiouri foto. In calitate de reprezentant oficial in România pentru brand-urile din protofoliu, Photosetup, detine în stocul propriu peste 10.000 de produse cu peste 2000 de repere unice. Totodată, avand o prezenta de 15 ani pe piata foto profesionala din Romania, Photosetup este principalul furnizor de accesorii foto Kata, Manfrotto, Sigma si Schneider B+W pentru magazinele cu specific foto, din Romania. Photosetup este o marca inregistrata a firmei Simus Trading www.photosetup.ro .

Concurs: Fotografia de Calatorie
Concurs: Fotografia de Calatorie

1 COMENTARIU

  1. Sunt fotografii foarte frumoase asa ca este dificil sa te hotaresti . Eu prefer sa vad cat mai multe fotografii din tara noastra , consider ca ar fi un indemn sa ne cunoastem tara calatorind .

Lasă un răspuns