Olympus
Olympus

Compania Olympus a inregistrat saptamana trecuta un brevet pentru un produs similar Google Glass, celebrii ochelarii „inteligenti” ai companiei din California. Brevetul Olympus nu ofera prea multe detalii despre produsul finit, in afara conceptului de design, dar trebuie remarcata prezenta camerei foto si a ecranului LCD care ne amintesc de proiectul Google Glass.

Desi nu toate produsele si brevetele inregistrate de companii ajung sa fie realizate si comercializate, unele avand doar scopul de a impiedica alte companii sa lanseze produse similare (iar aici trebuie sa ne gandim la Samsung, care aproape sigur cerceteaza un produs similar, dupa succesul media inregistrat de proiectul Google Glass), lansarea unui astfel de gadget de catre Olympus ar putea avea un efect benefic asupra vanzarilor companiei.

Pe de alta parte, este posibil ca acest nou produs Olympus sa se adreseze domeniului medical, acolo unde, cel putin deocamdata, Google nu a facut pasul cel mare. Divizia de aparatura medicala din cadrul Olympus este, in prezent, singura profitabila din intreaga companie.

Schitele alaturate brevetului inregistrat de Olympus sunt cele de mai jos:

Ochelarii Olympus
Ochelarii Olympus
Ochelarii Olympus
Ochelarii Olympus

Via PR

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns