Dubai
Dubai

Un videoclip face senzatie in ultimele cinci zile pe internet: Dubaiul prin obiectivul unui fotograf rus, intr-o animatie time-lapse foarte reusita. Fotograful, care se semneaza cu pseudonimul „DumiD” a surprins cadrele care alcatuiesc acest time-lapse in luna Ianuarie a acestui an, intr-o vizita in celebrul oras al Emiratelor Arabe Unite.

A utilizat un DSLR Canon 7D cu trei obiective: Sigma 10-20mm, Canon 24-105mm f/4 L si un prime Sigma 30mm f/1.4.

De vizualizat in full screen si in Full HD. Merita! 😉

Toata selectia de videoclipuri time-lapse de pe Clubul Foto este aici.

Dubai
Dubai
Dubai
Dubai
Dubai
Dubai
Dubai
Dubai

 

DISTRIBUIȚI
Articolul anteriorStirile zilei, pe scurt
Articolul urmator„Google Glass” in varianta Olympus
Fotograf profesionist si fondatorul siteului Clubul Foto. Fotografiez de mai bine de 14 ani, iar portofoliul meu il gasesti pe www.CalinStan.com . Proiectul meu de suflet - fotografia aeriana - se gaseste aici: www.TheDrone.ro

5 COMENTARII

  1. Am ramas fara cuvinte. Se poate si fara Full Frame de top, se poate si fara L-uri de mii de euro (un 24-105 f/4L IS ia aproape oricine acum). Superb time-lapse, absolut minunat! Respect, altceva nu pot zice! Cred ca e facut din mii de cadre…

  2. Nu am cuvinte ce videoclip a putut sa realizeze omul asta :O chiar nu stiu ce sa spun si nu vreau sa ma gandesc de cata munca a fost nevoie pentru a face ce a facut!! felicitari!!

  3. Respect,absolut minunat.Poate gasiti putin timp si pentru un articol pe aceasta tema.Mii de multumiri pentru prezentare,mi-a luminat ziua si chiar m-a entuziasmat,recunosc sincer.

Lasă un răspuns