Sony NEX-5R
Sony NEX-5R

Se apropie data de lansare a noilor aparate mirrorless de la Sony si deja au aparut pe internet primele imagini cu acestea.Asa cum spuneam si intr-un articol anterior, Sony NEX-6 va fi asemanator modelului NEX-7, dar va avea un pret mai accesibil (probabil in jurul a 1000 USD), va avea vizor electronic si o multime de asemanari cu NEX-7 in ceea ce priveste designul exterior.

Sony NEX-5R va inlocui actualul model 5N (2800 lei aici) si, conform zvonurilor, va include un senzor de imagine nou, de 16 megapixeli.Tot zvonurile spun ca amvele aparate vor avea Wi-Fi si vor include noul sistem de operare Sony care le va permite conectarea la internet, navigarea si instalarea de aplicatii. Totusi, se pare ca sistemul de opereare va fi propriu Sony si nu Android, asa cum majoritatea ne-am astepta…Am mai scris pe tema asta aici.

Sony NEX-6 si NEX-5R vor fi lansate, cel mai probabil, in jurul datei de 28 August. Cel mai probabil noile aparate vor fi disponibile comercial in Romania dupa jumatatea lunii Septembrie sau chiar 1 octombrie.

Pentru cei care asteapta un Sony NEX Full-Frame, vestile nu sunt tocmai bune. Cele mai noi zvonuri si informatii care circula in lumea foto spun ca nu vom avea un Sony NEX Full Frame mai devreme de doi ani de acum inainte. Deci, poate, la urmatorul Photokina, in 2014…

Imagini cu Sony NEX-6

In imaginile de mai jos vedem un Sony NEX-6 cu un body mai mic decat actualul NEX-7 dar cu aceleasi butoane si comenzi specifice pe care fotografii le-au apreciat la NEX-7. Cel mai proabil noul aparat va avea acelasi senzor de 16 megapixeli ca si NEX-5r.

Sony NEX-6
Sony NEX-6

Imagini cu Sony NEX-5r

Sony NEX-5R
Sony NEX-5R
Sony NRX-5R
Sony NRX-5R
Sony NEX-5R
Sony NEX-5R

Via vr-zone.com si petapixel.

Lasă un răspuns