Manfrotto 294C3
Manfrotto 294C3

Manfrotto a lansat doua trepiede din seria 290 care au elementele picioarelor confectionate din carbon. Noile trepiede se adreseaza fotografilor entuziasti, care isi doresc un trepied de carbon accesibil din punct de vedere al pretului. Printre atuurile noilor trepiede se numara: greutatea redusa, care le fac perfecte pentru calatorii si drumetii, rezistenta sporita datorata utilizarii elementelor de carbon si versatilitatea specifica seriei 290 care le permite fotografilor sa surprinda cadre reusite din orice aproape orice unghi (vezi si filmul nostru de aici despre cum poate fi utilizat un trepied din seria 290).

Gama 290 Carbon include in acest moment un trepied, modelul Manfrotto 294C3, construit din trei segmente, avand o inaltime maxima de 140cm si care poate sustine o greutate de pana la 5KG si monopiedul Manfrotto MM294C4 construit din patru segmente si care poate sustine, la randul lui, un aparat foto cu obiectiv si accesori cu o greutate totala maxima de pana la 5KG.

Trepiedul Manfrotto 294C3 este compatibil cu orice cap de trepied din gama Manfrotto, inclusiv cu modelele specializate pentru diverse aplicatii foto.

Toate modele din seria 290 confectionate din carbon sunt destinate fotografilor entuziasti, care vor sa calatoreasca cu un echipament cat mai usor dar care ofera, in acelasi timp, performantele si rezistenta specifica cu care ne-am obisnuit la trepiedele Manfrotto.

Deoarece utilizez de mai bine de un an un trepied Manfrotto din Carbon (190CXPro 3), vestea lansarii unor trepiede confectionate din acelasi material dar mai accesibile ca pret nu face decat sa ma bucure, o tehnologie mai performanta care devine accesibila oricarui fotografii fiind o veste foarte buna. Am sa revin cu impresii despre noua serie de trepiede imediat ce apuc sa testez noile modele.

Lasă un răspuns