Manfrotto lanseaza monopiedul cu cap video fluid MVMXPRO500. Acesta inlocuieste modelul MVM500A si vine cu o caracteristica mult asteptata de cei care filmeaza cu DSLR-ul: posibilitatea blocarii bazei de sustinere. Manfrotto MVMXPRO500 va ajunge in Romania incepand cu jumatatea lunii noiembrie, la un pret de aproximativ 1.186 lei, cu tot cu capul video si baza cu tehnologie Fluidtech.

Baza cu tehnologie FluidTech a monopiedului Manfrotto MVMXPRO500
Baza cu tehnologie FluidTech a monopiedului Manfrotto MVMXPRO500

Noul monopied video MVMXPRO500 este confectionat din aluminiu si cantareste, cu tot cu capul video fluid si baza, 2.2Kg. Poate sustine camera la o inaltime de 2m, atunci cand este extins la maxim (78cm strans) si suporta o greutate de 5KG pe ax. Noua baza de sustinere FluidTech permite blocarea miscarea pe verticala, lasand libera miscarea de panoramare in plan orizontal. Este, astfel, primul monopied din catalogul Manfrotto cu tehnologie de fixare FluidTech 3D.

Manfrotto MVMXPRO500 va inlocui actualul monopied MVM500A in gama profesionala de accesorii pentru filmarea cu DSLR-ul oferita de producatorul italian, fiind un monopied all-in-one, compact, usor de transportat dar foarte versatil.

Baza de sustinere cu tehnologie FluidTech va fi disponibila si separat, avand denumirea MVMXPROBASE.

noul-monopied-manfrotto-mvmxpro500

 

Lasă un răspuns