Iata ca am ajuns si la evenimentul de lansare al sistemului Nikon 1 in Romania, eveniment ce a coincis cu aniversarea a patru ani de prezenta Nikon pe piata din Romania, prin intermediul companiei Skin Media.

Evenimentul s-a desfasurat la Palatul Parlamentului, mai exact intr-o sala a Muzeului de Arta Contemporana. Spatiul a fost relativ mic si neincapator pentru cei aproape doua sute de invitati (estimarea mea…) iar atmosfera a fost „incinsa” la propriu. Lasand aceste detalii organizatorice la o parte, in total evenimentul a fost unul reusit, cu prezentari ale aparatelor foto Nikon J1 si V1, decernarea premiilor pentru partenerii strategici ai Skin Media pe piata din Romania si un recital live din partea lui Smiley.

Mai multe despre noul sistem Nikon 1 puteti citi aici. Pe contul nostru de Twitter si pe pagina de Facebook ati putut urmarii cateva update-uri live de la eveniment. Evenimentul a fost un bun prilej de a socializa si ma bucur ca am cunoscut oameni noi si am revazut prieteni mai vechi si mai noi! Dan, Romeo … sunteti pe receptie? 🙂

Asa cum spuneam si dimineata, lansarea de astazi este doar inceputul. Invitatii Nikon ne-au confirmat faptul ca acestea sunt doar primele doua camere dintr-o serie ce va cuprinde mult mai multe modele (si, bineinteles mai multe obiective). Sistemul este nou si exista o piata pentru el. Sper sa se dezvolte in directia cea buna, iar prima imbunatatire sa fie aparitia unui model cu senzor CMOS de dimensiuni mai mari (APS-C ar fi ideal). Pana atunci, sunt curios in ce masura noile modele vor schimba al nostru Top 5 al aparatelor foto Mirrorless. Daca le vom testa, veti afla parerile noastre!

Ar fi fost interesant daca ar fi existat si o sesiune de „hands-on” la aceste aparate… Asa, am ramas doar cu vazutul! 🙂

Va las cu cateva fotografii de la eveniment, realizate cu telefonul mobil deoarece am aflat prea tarziu ca voi participa la eveniment ca sa am o camera foto „adevarata” alaturi de mine! (Asta o fi un semn ca imi trebuie un aparat similar modelelor Nikon 1 pe care sa il am tot timpul la mine? 🙂 )

Sa ne revedem la anul, la implinirea a 5 ani! (bineinteles, daca ne veti invita! 😉 ). Cine stie… cunoaste!

Holograma Nikon V1 a fost chiar inedita
Holograma Nikon V1 a fost chiar inedita
Comparatia din prezentarea oficialilor Nikon a starnit rasete. Canon 7D, Panasonic GF3 si Nikon V1 pe acelasi slide!
Comparatia din prezentarea oficialilor Nikon a starnit rasete. Canon 7D, Panasonic GF3 si Nikon V1 pe acelasi slide!
Evenimentul Nikon 4 Ani si lansarea sistemului Nikon 1 in Romania
Evenimentul Nikon 4 Ani si lansarea sistemului Nikon 1 in Romania

 

 

 

4 COMENTARII

Lasă un răspuns