Acum cateva zile a aparut numarul 18 al revistei online de fotografie Foto4All.ro. Revista este disponibila aici (contra cost).

Din cuprins:

Editorial: Fotografia si Viața, de Cristina Țintă

Interviu Péter Korniss: Péter Korniss este un foarte bine cunoscut  fotograf din Ungaria, născut în Cluj-Napoca, dar stabilit încă din copilărie în Ungaria.  Fascinat de cultura tradițională, revine din când în când în România pentru o parte din proiectele sale fotografice, în încercarea de a păstra și de a reda prin imagini anumite valori și moștenirea unor lumi pe cale de dispariție.

Foto4All nr. 18
Foto4All nr. 18

Interviu Cristina Venedict: Cristina Venedict este din Botoșani și a reușit să ajungă pe pereții din Londra, Dublin, Varșovia sau Vermont (SUA). Pentru ea, fotografia este memorabilă și mai presus de orice, este joaca ei preferată. În imaginile sale, granița dintre realitate și ficțiune este extreme de subțire, aproape inexistentă de multe ori. Vă invitam să o cunoașteți mai bine.

Project4all: Bence Makkai –“Tu cum te vezi pe tine? ”(“How do you see yourself?”): Bence Makkai ne propune un proiect extrem de interesant, un proiect care ne face să ne întrebăm dacă ceea ce vedem în oglindă este real sau pură proiecție a unor gânduri, vise sau vorbe.

Journey to the Poles, cu Dragoș Brătășanu

Guy Tal on Photography: Don’t be an idiot

Cuprins Foto4All nr. 18
Cuprins Foto4All nr. 18

Lasă un răspuns