BenQ a lansat astazi dimineata o noua gama de proiectoare performante. Modelele BenQ LW61ST si LX60ST sunt primele proiectoare short throw din lume echipate cu tehnologia de iluminare BlueCore Laser Light. Astfel, o sursa de lumina de tip laser inlocuieste lampa traditionala cu care sunt echipate proiectoarele conventionale si asigura o imagine mai clara, mai bogata in detalii si o durata de viata a lampii mult mai mare: pana la 20.000 de ore, adica de pana la patru ori mai mult decat o a unei lampi obisnuite.

Noul proiector BenQ LW61ST cu tehnologie BlueCore Laser Light poate proiecta de la distante scurte (Short Throw), dispune de rezolutie HD WXGA (1280×800), iar contrastul de 80.000:1 si luminozitatea de 2.000 ANSI lumeni ofera imagini clare si detaliate. Utilizatorii pot ajusta chiar si manual luminozitatea proiectorului, in functie de conditiile de iluminare din sala in care se face proiectia, astfel incat pot fi controlate calitatea imaginii dar si consumul de energie electrica.

Proiectorul laser BenQ LW61ST este dotat cu doua difuzoare de 20W si un conector pentru microfon extern, pentru a putea derula prezentari cu sunet fara a fi nevoie de echipamente suplimentare.Mai mult decat atat, proiectorul este compatibil cu aplicatia Qpresenter disponibila in Apple Store si compatibila cu dispozitivele iPhone si iPad, care permite derularea prezentarilor direct de pe dispozitivul mobil! Deocamdata nu exista o aplicatie compatibila si pentru Android…

Noua gama de proiectoare se adreseaza atat utilizatorilor individuali dar mai ales segmentului educational si de busines.

Proiectorul laser BenQ LW61ST
Proiectorul laser BenQ LW61ST

 

Lasă un răspuns