Orasele Lumii
Orasele Lumii

Muzeul Civilizatiei Urbane a Brasovului impreuna cu Fotoclubul Exdeco, va invita intre 06 martie si 30 aprilie 2013, sa faceti o calatorie in jurul lumii prin intermediul fotografiei. De la cunoscutele orase europene, Budapesta, Viena, Zurich, sau mai micile orasele din Norvegia si Franta pierdute printre munti si pana la aglomeratele metropole precum Londra sau New York, de la exoticele Buenos Aires si Rio de Janeiro si pana la modernele San Francisco si Vancouver, de la orasele Indiei si pana in Nepal, expozitia va poarta printre arhitecturi moderne si traditionale, printre momentele surprinse pe strada si printre monumente, pentru a descoperi pulsul fiecarui oras in parte.

Expozitia cuprinde 50 de lucrari in format mare de la 11 fotografi, membrii ai fotoclubului Exdeco. Acestia sunt: Adrian Tanase, Arpad Udvardi, Dan Dinu, Dan Floroian, George Banu, Ioan Nicolescu, Laurentiu Barza, Marian Radu, Marius Curca, Mihai Moiceanu si Virgil Nastasi.

Vernisaj:             06 martie, ora 18.00

Expozitie:            06 martie – 30 aprilie 2013

Muzeul Civilizatiei Urbane a Brasovului se afla in Piata Sfatului nr. 15, iar programul de vizitare este 10-18, luni inchis.

 

Orasele Lumii
Orasele Lumii

Lasă un răspuns