Panasonic DMC-G3 a fost desemnat “Camera foto compacta de sistem a anului 2011-2012 in Europa” in cadrul premiilor EISA (European Imaging Sound Association) pentru calitatea excepţionala a imaginii, caracteristicile tehnice deosebite si designul sau compact si elegant.

“LUMIX DMC-G3 este o camera foto foarte mica si usoara, cu obiectiv interschimbabil care, dotata fiind cu blitz incorporat si vizor electronic, este usor de utilizat atat in spatiile interioare si intunecate cat si in cele exterioare si luminoase. Aparatul ofera o calitate exceptionala a imaginii si este capabil sa surprinda si cele mai fine detalii, functionand perfect în mediile cu luminozitate scazută fara a produce zgomot de imagine excesiv.” au declarat membrii juriului EISA.

In aceste zile avem micul Panasonic G3 la teste, aici la Clubul Foto si nu putem decat sa confirmam cele spuse de membrii juriului. In curand vom reveni si cu un review detaliat, in care veti vedea imaginile la ISO 3200 fara zgomot de imgine si celelalte functii interesante ale micului G3.

Panasonic G3 poate fi achizitionat de aici.

Panasonic G3
Panasonic G3

Lasă un răspuns