Islanda
Islanda

Photosetup Competence in Image te invita sa descoperi Islanda privita prin ochii fotografului Dan Dinu, la Bucuresti.

Daca vrei sa aflii intreaga istorie a expeditiei si sa vezi o videoproiectie care iti va dezvalui povestea Pamantului, te asteptam pe 15 mai la ora 16:00 la Clubul Taranului Roman.
Videoproiectia va fi urmata de discutii libere pe terasa clubului unde vor fi expuse lucrarile fotografului si unde te asteptam cu drag.

Despre proiect:
ISLANDA – expozitie foto Dan Dinu

Povestea Pamantului incepe acum 4,5 miliarde de ani, cand rand pe rand, patru mari forte au conturat planeta asa cum o stim astazi. Aceste forte sunt vulcanii, atmosfera, ghetarii si oceanul. Printre putinele locuri din aceasta lume in care aceasta poveste primordiala inca se mai scrie, se numara si Islanda, un paradis pentru fotografii de peisaj, unde esti izbit de o frumusete dura si inimaginabila.

Fotograful Dan Dinu impreuna cu Photolife si Photosetup, va invita la o calatorie unica in acest tinut al extremelor si al superlativelor geografice. Alaturi de noi, veti descoperi peisaje vulcanice uluitoare, intesate cu gheizere si fumarole, cascade care iti taie respiratia, coaste oceanice si fiorduri spectaculoase, ghetari si lacuri pline de iceberguri, dar si o fauna deosebita ce trece de la haiosii papagali de mare si gratioasele chire arctice si pana la balena albastra, cel mai mare animal care a trait vreodata pe suprafata planetei.

Acest eveniment este realizat cu sprijinul Photosetup Competence in Image si isi va urma periplul si in alte orase mari din tara.

Organizatori: PHOTOLIFE, PHOTOSETUP, Clubul Taranului Roman

Parteneri: Clubul Taranului Roman, Competence in Image, Manfrotto School of Excellence, Gitzo, Kata, Nikon, Cosmos Foto Digital

Parteneri media: Fotomagazin.ro, ClubulFoto.com, Comunitatefoto.ro, eFoto.ro, Asociatia Bucurestiul Meu Drag, Orasul.ro

Toate bune si va asteptam alaturi de noi sa descoperiti un taram primordial in care istoria Pamantului se mai scrie inca si astazi.


DISTRIBUIȚI
Articolul anteriorCanon 600D vs. Nikon D5100
Articolul urmatorDescopera vedeta lunii! Manfrotto 393-H
Fotograf profesionist si fondatorul siteului Clubul Foto. Fotografiez de mai bine de 14 ani, iar portofoliul meu il gasesti pe www.CalinStan.com . Proiectul meu de suflet - fotografia aeriana - se gaseste aici: www.TheDrone.ro

Lasă un răspuns