Va povesteam acum ceva timp despre fotografierea produselor avand o perspectiva completa 360°. Si atunci, dar si acum, mi se pare cea mai eficienta metoda de a prezenta un produs unui client, in mediul on-line. Americanii de la B&H o aveau implementata pe site-ul lor de ceva vreme si de fiecare data cand intram la ei mai intai „intorceam pe toate partile” produsele inainte de a le adauga in cos. Ei bine, recent am aflat ca avem si in Romania un magazin online care a implementat acest sistem – Photosetup.ro. Cred ca este primul de acest gen de la noi…

Asadar, data viitoare cand vreti sa cumparati un aparat foto, un obiectiv sau alte echipamente foto va invit sa vedeti, sa studiati si sa comparati produsele virtual, avand o perspectiva interactiva, unica si completa, de 360° asupra lor. Observ ca sectiunea 360° View este disponibila doar la anumite categorii din site – probabil cele mai cautate – cum ar fi aparatele foto, blitz-urile pe patina, blitz-urile de studio dar si „open box” (produse expuse in showroom, care au preturi mult reduse…).

Un exemplu: Nikon D800 prezentat virtual cu tehnologia de fotografiere 360° View (Click pe imaginea de mai jos si apoi click pe linkul „Prezentare 360” din pagina care se va deschide).

Nikon D800 in prezentarea virtuala 360
Nikon D800 in prezentarea virtuala 360

 

3 COMENTARII

Lasă un răspuns