Canon spune STOP modului Auto! Canon Canada a lansat un website dedicat fotografilor incepatori si entuziasti care prezinta notiunile de baza despre utilizarea unui DSLR cu ajutorul unui simulator on-line.

Pentru a promova noul DSLR Canon 100D si a ii ajuta pe incepatori sa inteleaga ca potentialul unui DSLR poate fi descoperit doar renuntand la modul „Auto”, Canon a lansat proiectul Outside Of Auto, un adevarat simulator DSLR disponibil online. Siteul este impartiti in trei sectiuni: Learn, Play si Challange. In prima sectiune sunt explicate efectele modificarii parametrilor de expunere (diafragma, timp, ISO) iar in sectiunea Play utilizatorii pot experimenta diferite setari fotografiand intr-un mediu „virtual” si observand usor si rapid rezultatele. Sectiunea Challange pune la incercare cunostintele acumulate intr-un fel de „test” on-line.

Invata sa fotografiezi! Simulator DSLR Canon
Invata sa fotografiezi! Simulator DSLR Canon

Update: in momentul publicarii acestui articol siteul Canon Outside Of Auto functioneaza foarte greu, probabil datorita numarului mare de accesari. Simulatorul este similar celui pe care vi l-am propus in urma cu opt luni aici, la Clubul Foto si pe care il puteti testa mai jos. Practic puteti experimenta setarile de expunere si puteti anializa rezultatele la fel ca si in simulatorul Canon. Enjoy! 😉

Simulatorul este disponibil si pentru iPhone si iPad2.

1 COMENTARIU

  1. Imi place simulatorul si pentru mine ca incepator imi explica multe.Multumesc pentru lectie!
    Va rog sa-mi spuneti daca este bine ca filtrul UV sa-l folosesc tot timpul pe obiectiv?

Lasă un răspuns