Manfrotto a lansat astazi, la Milano, un nou trepied destinat fotografilor pasionati de calatorii. Este vorba despre noul Manfrotto BeFree, un trepied din aluminiu, cu cap tip „bila” (tot din aluminiu), capabil sa sustina un aparat cu obiectiv si accesorii de pana la 4KG. Este un trepied compact, proiectat in special pentru cei care urmeaza sa calatoreasca mult alaturi de aparatul foto.

ACTUALIZARE: Pret in Romania  838 Lei. Detalii aici.

Manfrotto BeFree
Manfrotto BeFree

Manfrotto BeFree cantareste doar 1.4Kg cu tot cu capul de trepied inclus, are o inaltime maxima de 144cm iar atunci cand este strans are doar 40cm lungime, datorita celor patru segmente din care sunt confectionate picioarele si gratie unui nou sistem de pliere. Coloana centrala poate fi intoarsa in pozitie macro, iar capul de trepied este dotat cu placuta quick-release pentru fixarea rapida a aparatului pe trepied.

Noul sistem de pliere al picioarelor, brevetat de Manfrotto pentru modelul BeFree, permite nu doar strangerea acestora pentru pastrarea dimensiunilor compacte ci si rabatarea lor la aproape 90° pentru fotografii de la o inaltime minima de 34cm.

Manfrotto BeFree va fi comercializat cu husa de transport inclusa.

DOWNLOAD: Manfrotto pune la dispozitia fotografilor un eBook Gratuit (PDF) cu imagini surprinse de profesionisti cu ajutorul noului trepied BeFree, in America.

Manfrotto BeFree - eBook de prezentare
Manfrotto BeFree – eBook de prezentare

Manfrotto BrFree face parte din clasa 290, care include trepiede foto pentru utilizatorii entuziasti, care cauta modele de calitate intr-un buget rezonabil.

Detaliile despre BeFree se gasesc pe siteul Photosetup.

Manfrotto BeFree
Manfrotto BeFree
Manfrotto BeFree - trepied compact cu husa inclusa
Manfrotto BeFree – trepied compact cu husa inclusa

6 COMENTARII

Lasă un răspuns