Timelapse in Viena
Timelapse in Viena

Este weekend, este sambata, asadar un bun prilej pentru a vizita Viena, intr-un videoclip realizat de trei fotografi austrieci: Thomas Poksteiner, Fabian Orner si Piotr Jablonowski. Poate ca nu ati auzit de ei pana acum, pentru ca nu fac parte din liga profesionistilor, dar ceea ce au realizat merita vazut. Rezultatul a peste 100 de ore de munca de postprocesare, este un videoclip timelapse care combina atat metoda clasica dar foloseste tehnica hyperlapse (cadre surprinse in miscare) pe care am mai intalnit-o si aici.

Cadrele care compun videoclipul de mai jos au fost inregistrate timp de 14 zile, in diverse zone din centrul si de la periferiile Vienei. Conform celor trei fotografi, acest proiect a totalizat peste 160.000 de cadre individuale si peste 100 de ore de procesare.

Imaginile au fost surprinse cu doua DSLR-uri Canon 600D si un Canon 550D, utilizand trei trepiede Manfrotto si unul GorillaPod. Desi nu avem informatii despre obiectivele utilizate de ei, echipamentul este unul destul de basic si entry-level, inca o dovada a faptului ca aparatul conteaza mai putin decat cunostiintele si viziunea.

Va invit sa vizionati filmul, cu sunetul pornit si neaparat in Full Screen:

Bonus, o vizita in Chicago 🙂

Timelapse in Viena
Timelapse in Viena
Timelapse in Viena
Timelapse in Viena
Timelapse in Viena
Timelapse in Viena

1 COMENTARIU

  1. Când un lucru este foarte bine făcut nu apar comentarii.Personal consider realizarile profi.
    Mulţumesc!

Comments are closed.