Produsele BlackMagic au ajuns in Romania. Compania Simus Trading/Photosetup a anutat astazi disponibilitatea gamei de produse BlackMagic in portofoliul sau. Camerele de filmat de la BlackMagic au intrat in atentia noastra in luna aprilie, atunci cand compania a lansat primul mirrorless Full HD capabil sa filmeze la 220MB/s si prima camera 4K sub 4000 Euro.

BlackMagic Pocket Camera

Camera are un design asemanator unui aparat din gama NEX de la Sony sau NX de la Samsung si poate utiliza obiective cu montura Micro 4/3 (Panasonic sau Olympus). Inregistreaza 50 de minute de film Full HD la calitate cinematografica pe un card SD de 64GB. Cu un bitrate de 220MB/s depaseste Panasonic GH3 (80MP/S) de aproape 3 ori. Include si conectori pentru accesorii de filmare profesionale si incape intr-un buzunar. Pretul? Sub 1000 Euro (deci mai ieftin decat GH3…).  Detalii aici.

BlackMagic Mirrorless Full HD
BlackMagic Mirrorless Full HD

BlackMagic Cinema Camera

Tot compania BlackMagic a prezentat in aprilie prima camera pentru productii cinematografice capabila sa inregistreze in format 4K RAW (CinemaDNG Raw) din portofoliul sau. Are dimensiuni reduse, conectori universaili, este compatibila cu accesoriile profesionale pentru cinematografie, salveaza pe SSD si costa mai putin de 4000 Euro! Comparati pretul acesta cu un Canon EOS C500 care costa aproximativ 30.000 USD si o sa va dati seama ce avans tehnologic ne asteapta in urmatorii ani.

Produsele BlackMagic vor putea fi achizitionate in curand de la Photosetup. Detalii despre pret si disponibilitate aici.

Blackmagic Production Cinema 4k
Blackmagic Production Cinema 4k

Lasă un răspuns