Toamna este, cu siguranta, “anotimpul fotografiei” asadar lansam astazi o noua provocare: surprinde toamna asa cum este ea!

Priveste in jurul tau, observa culorile si modul in care toamna isi face simtita prezenta in natura si surprinde cea mai reusita fotografie a acestui anotimp. Participa la concurs si castiga unul din cele doua premii puse in joc! Lucrarile pot aborda genuri de fotografie diverse, cum ar fi: peisajul, luminile orasului, portrete, instantanee, macro etc, dar trebuie sa se incadreze in tema impusa!

Ca de obicei, poti participa la concurs daca te inscrii pe pagina concursului.

Toamna aceasta fii cat mai creativ, inventiv, joaca-te cu lumini, culori si umbre, experimentea si surprinde un anotimp de poveste!

Surprinde culorile toamnei!
Surprinde culorile toamnei!

BONUS: pentru un plus de creativitate, iti recomandam sa citesti articolul nostru10 sfaturi pentru fotografii de toamna reusite„!

Calendarul desfasurarii concursului:

  • 15 Octombrie – 30 Noiembrie: inscrierea lucrarilor si votul public pe ClubulFoto.com/concurs/
  • 1 – 15 Decembrie – Jurizare, 15 Decembrie: Anuntarea castigatorilor

Premii:
Aceasta etapa a concursului va avea doi castigatori. Castigatorul Marelui Premiu va primi o geanta foto Think Tank Retrospective Lens Changer 3. Premiul Publicului este un toc pentru aparatul foto DSLR, Think Tank Digital Holster 10 V2.0. Mai multe despre premii aici.

Organizatori si jurizare:
Revista on-line Clubul Foto si Think Tank Photo Romania. Fotografiile inscrise in concurs vor fi jurizate de catre Dl. Dan Dinu, fotograf profesionist ( Photolife.ro )

Parteneri media:
Fotografa.ro, Foto4All.ro, Metropotam.ro, Photolife.ro, LumeBuna.ro, Photosharp.ro, Comunitatefoto.ro, CameraObscura.ro, Modernism.ro, 4Arte.ro, SoFresh.ro, ArtBoom.ro, AlexMazilu.ro, TeenPress.ro, RevistaEvenimentelor.ro, eFoto.ro, Banda Foto si Kanvas.ro

Pentru mai multe detalii si inscriere va invitam sa vizitati pagina concursului: www.ClubulFoto.com/concurs/

2 COMENTARII

Lasă un răspuns