Epson a prezentat ieri trei modele de imprimante dotate cu un sistem de cartuse de mare capacitate. Este vorba despre modelele Epson L800 (varful de gama, despre care puteti citi un preview aici), Epson L200 si L100.

Cele trei modele reprezinta prima gama de imprimante inkjet, prevazute cu un sistem integrat de cartuse de capacitate mare. Dedicate clientilor care au nevoie de listare eficienta si fiabila, noile cartuse pot fi reincarcate direct de catre utilizator. Fiecare imprimanta ofera un cost/pagina redus si beneficiaza integral de garantia Epson.

“Datorita cartuselor de capacitate foarte mare, aceste modele listeaza fara probleme si la un cost redus atat documente, cat si fotografii. Utilizatorii pot fi siguri ca obtin cele mai bune costuri, fiabilitate si siguranta folosind imprimanta Epson,” a declarat Jason Savage, Marketing Services Manager in cadrul Epson Europe.

Epson L100 si L200
Epson L100 si L200

Modelul Epson L200 este un echipament multifunctional, care listeaza, scaneaza si copiaza documente rapid si usor, in vreme ce Epson L100 se adreseaza celor care nu au nevoie de functii de scanare si copiere. Patru recipiente individuale de cerneala – negru, cyan, magenta si galben, originale Epson, a cate 70 ml fiecare, sunt livrate cu fiecare dintre aceste modele, la care se adauga doua recipiente suplimentare de cerneala neagra. Aceste imprimante ofera un raport calitate/pret excelent, deoarece utilizatorii pot lista pana la 4.000 de pagini alb-negru si 6.500 de pagini color, cu costuri de utilizare reduse, de numai 0,007 lei/pagina alb-negru si 0,020 lei/pagina color. Cele doua recipiente suplimentare de cerneala neagra maresc volumul de listare alb-negru cu inca 8.000 de pagini.

Modelele L800, L200 si L100 sunt disponibile în Romania începand din martie 2012. Modelele vor avea pretul de 1329 lei, 899 lei si, respectiv, 699 lei. Detalii despre preturi si disponibilitate aici (L800).

6 COMENTARII

    • Exista trei modele cu sistem de cartuse de mare capacitate: L100, L200 si L800. Dintre acestea, primele doua (L100 si L200) sunt imprimante orientate catre zona office/business, au doar 4 cartuse de cerneala si sunt recomandate pt documente. L200 are si scanner integrat. L800, in schimb, e strict o imprimanta foto, cu 6 cartuse si este destinata exclusiv fotografilor sau celor care tiparesc imagini. Vezi si : https://www.clubulfoto.com/epson-l200-si-l100-imprimante-foto/

  1. Am achizitionat de curand L100 in indeea reducerii costurilor de printare insa viteza este ingrozitorare….cam o pagina pe minut in mod text, adica urmatoarea rezolutie dupa draft.
    Nu merita banii…

  2. Epson L200. O imprimanta obosită care se infundă. Refill original cumpărat la un preţ ridicat care scoate la o calitate jenantă. In ciuda reclamei care spune ca nu mai ai nevoie sa o "îngrijeşti", dă dovadă de stângăcie atunci cand încerci să printezi fotografii. Merg cu ea in service pentru desfundare a doua oară. A treia oara cred ca o arunc pe geam.

Lasă un răspuns