Vernisaj Paris, Mon Amour - Asociatia Bucurestiul Meu Drag
Vernisaj Paris

In aceasta seara, in incinta Librariei Carturesti din Bucuresti (Café Verona) a avut loc vernisajul expozitiei de fotografie “Paris, Mon Amour”. Intr-o atmosfera boema care ne amintea de zilele petrecute in capitala Frantei, Mirela Momanu – curatorul expozitiei – si dl. Andrei Birsan, presedintele Asociatiei Bucurestiul Meu Drag, au prezentat expozitia si au inmanat diplomele participantilor. La vernisaj a fost invitat Matei Nicolescu, solist al Teatrului de Opereta si profesor de canto, care a interpretat cateva melodii specifice atmosferei parisului de alta data…

Au fost prezenti aproape toti cei 54 de fotografi ale caror imagini s-au regasit pe simeze, expozitia fiind organizata in urma unui concurs foto. M-am bucurat sa ma aflu printre castigatori, fotografia expusa de mine castigand locul I.

Cei care nu au ajuns astazi la vernisaj vor putea admiraa imaginile timp de doua saptamani, incepand de maine – 1 Mai – pana marti, 14 Mai.

Detalii si lista expozantilor pe Orasul.ro . Fotografiile au fost tiparite cu tehnologie Canon, pe imprimanta de format mare, Canon imagePrograf IPF6450.

Premiul I: Turnul Eiffel, vedere de la Mur de la Paix – Zidul Pacii, monument construit in anii 2000 in fata Scolii Militare (Ecole Militaire) din Paris.

Foto: Calin Stan – ClubulFoto.com

Premiul 1: Calin Stan
Premiul 1: Calin Stan

Premiul 2: Dan Mirica

Locul 2: Dan Mirica
Premiul 2: Dan Mirica

Premiul 3: Daniel Alexandrescu

Locul 3
Premiul 3: Daniel Alexandrescu

Alte imagini de la vernisaj:

Fotografii realizate cu Samsung NX300.

Vernisaj Paris, Mon Amour - Asociatia Bucurestiul Meu Drag
Vernisaj Paris, Mon Amour – Asociatia Bucurestiul Meu Drag

3 COMENTARII

  1. Felicitări pentru Premiul 1şi să mai fie şi altele tot de 1.Vă doresc un Paşte Fericit,cu sănătate şi lumină bună.

  2. Tarziu am intrat in posesia acestui articol si eveniment, dar cel mai mult m-a bucurat premiul tau. Felicitari! Cand a fost chemat Betaleel si Oholiab pentru lucrarle de arta de la Cortul intalnirii, cine le-a dat priceperea si talentul? Folosete-l si tu pentru cine te-a inzeztrat. Succes.

Lasă un răspuns