Desi a fost anuntat oficial in luna Noiembrie a anului trecut, Fuji X-S1 nu a fost lansat inca pe piata. Astazi, compania japoneza a anuntat pretul si disponibilitatea noului aparat foto super-zoom din seria „X”.

Fuji X-S1 va fi disponibil la inceputul lunii Februarie, la un pret de aproximativ 799 Euro. Va reamintim ca Fuji X-S1 este un aparat foto brdige, cu zoom optic 30X care are acelasi senzor de imagine utilizat si la modelul Fuji X10. Seria „X” de la Fuji a fost lansata anul trecut, odata cu aparitia  modelului Fuji X100 si reuneste cele mai performante aparate foto ale producatorului japonez.

Citeste mai multe detalii despre Fuji X-S1 aici.

Fuji X-S1
Fuji X-S1

9 COMENTARII

  1. „cu zoom optic 30X” ? Dupa alte surse are zoom 26X. Senzorul de imagine este, calitativ, peste toate celelalte bridge-uri. Dar oare cand il putem vedea si in Romania?

  2. Primele impresii sunt favorabile, dar astept o recenzie pe larg ca sa ma conving ca ASTA e camera pe care o astept de atatia ani. Sunt un fan al clasei bridge si as vrea sa stiu daca Fuji X-S1 are (sau nu are?) surprizele neplacute ale predecesorilor sai (HS20 sau X100).

Lasă un răspuns