Deoarece acum doua zile cand am scris despre primul aparat foto cu sistem de operare Android nu aveam inca un comunicat oficial care sa clarifice anumite aspecte despre specificatiile tehnice, iata ca acum am primit mai multe informatii despre aceasta camera compacta Polaroid lansata acum cateva zile la CES 2012.

Polaroid SC1630 va integra un senzor CCD de 16 mega pixeli si un obiectiv cu zoom optic 3x cu distanta focala 6.5-19.5mm (echivalent 36-108mm). Senzorul CCD are o dimensiune de 1/2.33 inch. Camera va rula sistemul de operare Andoid 2.3 iar accesul la setari si la aplicatii se va face pe ecranul de 3 inch tip touch-screen capacitiv. Polaroid sustine ca noul aparat este compatibil cu cea mai mare majoritate a aplicatiilor din Android Market, adica cu peste 400.000 de aplicatii ce vor putea fi descarcate cu ajutorul conexiunii Wi-Fi integrate in aparat. Daca vom avea acces la aplicatiile din Android Market inseamna ca, evident, vom putea juca Angry Birds – deci avem inca o noutate – prima camera foto cu jocuri integrate… corect? 🙂

Un „Smartphone fara telefon” veritabil: Pe langa Wi-Fi, va exista si o conexiune Bluetooth, iar comunicatul de presa aminteste si de „alte conexiuni de retea”, fara a specifica detalii… Polaroid SC1630 va fi disponibila incepand din vara acestui an, intr-o paleta de culori ce include, printre altele, modele negre, albastre si roz… Inca nu a fost anuntat pretul.

Prima camera Polaroid cu sistem de operare Andoird
Prima camera Polaroid cu sistem de operare Andoird

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns