Intr-un interviu acordat site-ului Dpreview la CES 2012, oficialii Fuji au declarat ca va mai exista o camera foto din seria Fuji X-Pro lansata in viitorul apropiat. Noua camera va fi, cel mai probabil, o varianta mai accesibila la pret decat modelul lansat ieri, Fuji X-Pro1, care desi nu are un pret anuntat oficial, diverse zvonuri spun ca va costa aproximativ 2000 de Euro in kit cu obiectivul de 35mm.

Tot in interviul publicat ieri a fost anuntat si un update de Firmware pentru modelul Fuji X10, update ce urmeaza a fi lansat la inceputul lunii Februarie.

Desi informatiile privind noul model din seria X-Pro de la Fuji nu sunt zvonuri si provin din surse oficiale, cu siguranta vor alimenta „masina de zvonuri” on-line in lunile ce vor urma. Nu putem decat sa asteptam si sa vedem cu ce ne va uimi Fuji in perioada urmatoare, deoarece este clar ca specialistii japonezi nu stau degeaba. Fuji X-Pro 1 pe care am avut ocazia sa il testam ieri este un aparat foarte promitator. Imaginile si filmul de test inregistrate ieri le puteti vedea aici.

Fuji X-Pro1
Fuji X-Pro1

Lasă un răspuns