De curand, Manfrotto si-a unit fortele cu Fizan – una dintre cele mai mari firme Italiene producatoare de echipamente profesionale outdoor si impreuna au creat colectia Off Road Support.
image

Off Road Support combina tehnologia si experienta oferita de Fizan in crearea betelor de trekking, cu experienta Manfrotto in domeniul foto, realizand doua produse deosebit de folositoare fotografilor pasionati de munte.

Colectia contine un model de bete de trekking si un trepied foto pentru off road, ambele disponibile in cateva combinatii de culori.

Tuburile betelor de trekking sunt realizate dintr-un aluminiu special, sunt foarte usoare si extrem de rezistente, facand astfel fata cu succes unei ture lungi la munte dar si capabile sa sustina echipament foto de pana la 2.5kg.

Tuburile betelor beneficiaza de sistemul Flexy ce asigura durabilitate si rezistenta la forte de pana la 100kg, facand astfel fata la ture lungi.

Manfroto si Fizan stiu foarte bine ca pentru pasionatii de calatorii montane fiecare gram coteaza, de aceea, betele de trakking cantaresc doar 400 grame, iar trepiedul Off Road doar 650gr.

Fizan, cu o traditie de peste 60 de ani in productia echipamentelor outdoor, realizeaza cele mai bune bete de trakking,  fiind recunoscuti in intreaga lume pentru calitatea si durabilitatea lor.

Manfrotto, cu o experienta de peste 48 ani in domeniul foto, o garantie a calitatii si durabilitatii.

Produsele Off Road Support sunt deja disponibile pe stoc la Photosetup.

Lasă un răspuns