Nikon SB-700

a lansat noul SB-700, un blit cu o multitudine de functii si usor de utilizat.

SB-700 ofera controlul asupra iluminarii scenei sau al subiectului: poate indeplini functia de master, controland pana la doua grupuri de blituri si rapoartele lor de iluminare, poate actiona si ca dispozitiv la distanta in cadrul unui set de blituri.

De asemenea, Nikon SB-700 include sistemul i-TTL de la Nikon, care asigura o masurare precisa a luminii, precum si un zoom automat in mai multe trepte, care detecteaza lungimea focala utilizata si regleaza puterea blitului pentru unghiurile vizuale cuprinse intre 24mm si 120mm.

Cele trei modele de iluminare asigura un control total asupra iluminarii cadrului cu ajutorul blitului, iar modul A:B usor accesibil permite controlul wireless al mai multor dispozitive blit. Cu un corp compact, obiectivul este o componenta ideala pe care este bine sa o aveti la îndemâna când doriti sa realizati fotografii creative sau sa obtineti imagini cu balans optim în conditii de iluminare dificile.

Specificatii Nikon SpeedLight SB-700:

Dispozitiv Speedlight I-TTL (TTL inteligent) versatil, compatibil cu aparatele foto Nikon SLR în format FX si DX si sistemul Nikon de iluminare creativa.

Functie zoom in mai multe trepte: permite obtinerea unui unghi larg de vizualizare, intre 24-120 mm.

Utilizare intuitiva: ecranul LCD de mari dimensiuni, cu informatii lizibile si comenzile amplasate ergonomic faciliteaza reglarea setarilor.

Numar ghid: 25 (EVEN)/28 (STD)/30 (CW) (format FX, ISO 100, m, la 35 mm). Numar maxim de ghid: 38 (STD, format FX, ISO 100, m, la 120 mm).

Timp de reincarcare: aprox. 2,5 secunde cand sunt utilizate baterii NiMH sau alcaline, aprox. 3,5 secunde cu baterii cu litiu.

Modul A:B pentru control wireless rapid: permite controlul raporturilor de iluminare ale dispozitivelor de iluminare Speedlight din grupul A si B.

-ul poate fi actualizat prin intermediul mijloacelor de stocare ale aparatului foto atasat.

Sistemul automat de protectie termica: avertizeaza impotriva cresterii excesive a temperaturii in timpul declansarii de mare intensitate si intârzie timpul de reciclare, daca este necesar.

Detectarea automata a filtrului: Dispozitivul Speedlight regleaza automat setarile de temperatura a culorii ale aparatului atasat in functie de culoarea filtrului utilizata.

Iluminare de asistenta AF: acopera o distanta focala de 24-135mm. Compatibil cu senzorii AF Multi-CAM3500.

SHARE
Articolul anteriorDomogled – Valea Cernei
Articolul urmatorFotografia Anului – juriul a decis!
Fotograf profesionist si fondatorul siteului Clubul Foto. Fotografiez de mai bine de 14 ani, iar portofoliul meu il gasesti pe www.CalinStan.com . Proiectul meu de suflet - fotografia aeriana - se gaseste aici: www.TheDrone.ro

Leave a Reply