Sony H200
Sony H200

Alaturi de TF1, primul aparat foto subacvatic „de buget” de la Sony, compania nipona a lansat astazi si modelul bridge Sony H200. Acesta se caracterizeaza in primul rand prin designul SLR-like specific unui aparat foto bridge dar si printr-un obiectiv versatil ce ofera un factor de zoom 26x (echivalent 22-580 mm), functie de filmare HD, senzor de 20 megapixeli CCD si o multime de setari si parametrii la indemana fotografului.

vezi-promotia-acum

Sony H200 continua seria inceputa anul trecut odata cu lansarea modelului H100, fiind un aparat foto bridge accesibil dar versatil, foarte bun pentru vacante, calatorii sau drumetii. Este Calcaiul lui Ahile in ceea ce il priveste pe Sony H200 este senzorul CCD, care nu reuseste sa tina pasul cu variantele similare construite cu tehnologie CMOS. Totusi, acesta este un compromis pe care Sony a fost nevoit sa il faca pentru a putea scoate pe piata un aparat foto bridge cu un obiectiv atat de versatil la un pret sub 900 de lei!

Sony H200
Sony H200

Sony H200 poate inregistra filme in format HD 720p cu sunet stereo si zoom optic activ chiar si in timpul filmarii. Fotografiile sunt salvate in format JPEG iar filmele sunt AVCHD. Aparatul nu dispune de un conector HDMI ci doar unul USB 2.0.

Sony H200 dispune de o autonomie de aproximativ 330 de cadre si este alimentat cu patru baterii/acumulatori standard tip „AA”. Fotografiile sunt stocate pe carduri ST/SDHC/SDXC de maxim 32GB. Nu are vizor electronic si nici ecran LCD rabatabil.

Am avut ocazia sa testez modelul actual, Sony H100 (799 lei aici) si, in afara obiectivului versatil nu m-a impresionat in mod deosebit cu nimic. Totusi, si H100 dar si H200 nu sunt aparate de la care ai putea avea asteptari foarte ridicate in ceea ce priveste calitatea imaginilor si asta in primul rand datorita senzorului CCD, dar au un raport calitate/pret foarte bun pentru cei care isi doresc un factor de zoom mare la un pret cat mai accesibil.

Sony H200 va fi disponibil in Romania incepand din luna Februarie la un pret estimat de 899 lei cu TVA inclus.

Sony H200
Sony H200

Lasă un răspuns