Incepem astazi o serie de articole in care vom analiza produsele fiecarui brand in parte. Top 5 Aparate Foto Compacte Canon va prezinta gama camerelor foto de mici dimensiuni ale producatorului japonez, avand ca principal punct de comparatie raportul calitate/pret al fiecarui model in parte. Vom analiza aparate foto cu zoom optic de 20X sau senzori CCD de 14 mega pixeli, dar si aparate „de buzunar”, suficient de mici pentru a incapea in buzunarul de la haina sau in poseta!

Locul 5: Canon Powershot A3100

Canon A3100
Canon A3100

Camera inteligenta si compacta Canon PowerShot A3100 / 3150 IS ofera imagini de calitate, intr-o carcasa usoara si subtire, pentru a transforma fotografierea intr-o joaca de copii – nu trebuie decat sa incadrati si sa declansati.

Detalii si pret aici.

Dintre dotarile tehnice putem specifica: senzor CCD de 12 mega pixeli, stabilizare optica a imaginii, zoom 4x, ecran LCD de 2.7 inch, Sensibilitate ISO pana la 1600,  mod de fotografiere in lumina putina, focalizare automata cu functie de detectare a fetei si multe altele.

Locul 4: Canon SX210 IS

Canon SX210 IS
Canon SX210 IS

Canon SX210 IS este un model compact, dar cu un obiectiv cu zoom optic generos: 20x! Suficient de mic pentru a incape in buzunar, dar cu un zoom versatil si de calitate, Canon SX210 IS este cel mai mic compact super-zoom din gama Canon.

Detalii aici.

Cu un senzor CCD de 14 Mega Pixeli, filmare HD si un afisaj LCD de 3″ cu o rezolutie de 230.000 pixeli, Canon SX210 IS poate fi aparatul all-around ideal pentru orice fotograf. De la petreceri cu prietenii si pana la excursii pe munte sau concedii pline de aventuri, Canon SX210 IS este suficient de versatil pentru a face fata oricarei situatii foto.

Locul 3: Canon S95 IS

Canon S95 IS
Canon S95 IS

Fata de modelul anterior, Canon PwerShot S95 include un nou senzor CCD, capabil sa inregistreze filme in format HD (720px) si sistemul de stabilizare optica de imagine „Hybrid IS„, special conceput pentru a recunoaste situatiile ce pot genera miscari ale aparatului si a compensa in functie de necesitatile de moment.

Vezi aici detalii si pret.

Canon S95 face parte din seria „S” a producatorului japonez, oferind control manual complet asupra parametrilor fotografiei si o sensibilitate crescuta in conditii de iluminare slaba. Noul senzor CCD a fost special proiectat pentru a putea face fotografii cu valori ISO cuprinse intre ISO 80 – 3200 si beneficiaza de procesorul de imagine DIGIC IV care asigura viteza de functionare a aparatului, calitatea imaginilor si nivelul redus de zgomot de imagine chiar si la valori ISO mari. Pentru fotografii pretentiosi, Canon S95 poate inregistra si imagini in format RAW!

Locul 2: Canon PowerShot SX30 IS

Canon PowerShot SX30 IS
Canon PowerShot SX30 IS

Canon ataca si de aceasta data piata camerelor foto bridge cu un aparat de calitate net superioara. Este vorba de Canon Powershot SX30 IS, care ofera un zoom optic ultra-performant de 35x, stabilizare de imagine integrata in obiectiv si, mai presus de orice, un mod de utilizare asemanator DSLR-urilor profesionale. Canon SX30 IS poate face si film in format HD.

De asemenea procesorul de imagine este DIGIC IV, acelasi ce se regaseste si pe modelele de varf DSLR Canon 5D Mk. II sau Canon 7D. Este o camera performanta, foarte buna pentru oricine cauta un aparat relativ compact si cu performante demne de un DSLR. Este la un pret acccesibil, beneficiand si de o promotie in acest moment.

Locul 1: Canon G12. Aparatul foto bridge pentru profesionisti.

Canon G12
Canon G12

Canon G12: Aparatul foto bridge folosit si de catre profesionisti ca si camera secundara, pe langa un DSLR. Are cel mai „scurt” zoom dintre toate aparatele din topul nostru, doar 5X optic dar calitatea imaginii, a lentilelor si a filmarii il recomanda ca fiind performerul de top in acest moment pe piata aparatelor foto compacte. Control manual asupra parametrilor fotografiei, posibilitatea de a inregistra filme HD si imagini in format RAW sunt doar cateva din atuurile acestei camere compacte si performante.

Este un aparat de 10 mega pixeli ce atrage atat prin design, marimea compacta cat mai ales prin modul de utilizare asemanator unui DSLR. Este aparatul foto compact de care aveti nevoie daca doriti sa faceti performanta in fotografie! Canon G12 vine acum si cu o oferta de nerefuzat.

Lasă un răspuns