Concursul foto "Imaginea Vacantei Tale"
Concursul foto „Imaginea Vacantei Tale”

Sfarsitul lunii August a fost, cu siguranta, foarte asteptat de catre toti cei peste 750 de participanti care s-au inscris in concursul foto „Imaginea Vacantei Tale”.

Iata ca a sosit momentul sa anuntam castigatorii si sa aflam, alaturi de Sony Romania si Photosetup – sponsorii concursului – cine sunt castigatorii celor patru premii puse in joc: un aparat foto super-zoom Sony HX50 si trei trepiede Manfrotto Pixi!

In aceasta etapa ne-am bucurat de un numar record de imagini de reusite inscrise in concurs, asadar dupa o perioada destul de lunga de deliberare, juriul a decis! Sa aflam castigatorii!

Marele premiu: aparat foto Sony HX50

"Sun And Fun" de Boer Ervin
„Sun And Fun” de Ervin Boer

Fotografia lui Ervin Boer s-a detasat de celelalte imagini inscrise in competitie si a reusit sa atraga atentia juriului datorita ideii inedite. Fotografia „Sun and Fun” se incadreaza foarte bine in tema concursului (Imaginea vacantei tale) si reuseste, in acelasi timp, sa redea atmosfera estivala intr-un mod aparte. Astfel, Ervin Boer castiga premiul cel mare al concursului nostru si va primi din partea Sony Romania un aparat foto Sony HX50, un model extrem de potrivit pentru calatorii si vacante! Felicitari!

Premiile de popularitate: Manfrotto Pixi

Cele trei mini-trepiede Manfrotto Pixi au fost castigate de primii trei clasati in ordinea descrescatoare a numarului de voturi. Premiile sunt oferite de magazinul foto online Photosetup. Iata castigatorii:

Florin Moldovan

Cu 1480 de voturi fotografia intitulata „Luna de Miere” inscrisa in concurs de Florin Moldovan reuseste sa se claseze pe locul I in clasament in functie de numarul de voturi obtinute si primeste din partea Photosetup unul din cele trei trepiede Manfrotto Pixi.

"Luna de miere" - foto: Sorin Moldovan
„Luna de miere” – foto: Sorin Moldovan

Auras Mihaiu

Cu 1449 de voturi, fotografia „Vacanta in Dobrogea” a lui Auras Mihaiu se claseaza pe locul al doilea in clasament in ordinea popularitatii si castiga al doilea Manfrotto Pixi. Felicitari!

"Vacanta in Dobrogea" de Auras Mihaiu
„Vacanta in Dobrogea” de Auras Mihaiu

Ciprian Marasescu

Fotografia lui Ciprian Marasescu se claseaza pe locul al treilea ca numar de voturi (1384) si ii aduce, astfel, cel de-al treilea mini-trepied Manfrotto.

"Costinesti" de Ciprian Marasescu
„Costinesti” de Ciprian Marasescu

Alte imagini care s-au evidentiat in concurs

Va spuneam inca de la inceput faptul ca in aceasta etapa am avut un numar record de imagini reusite inscrise in concurs. Iata, mai jos, o selectie cu alte fotografii care au reusit sa atraga atentia juriului. Ordinea afisarii este aleatoare.

"Seoul Tower" de Elena Hartan
„Seoul Tower” de Elena Hartan
"Apus spre Targul Secuiesc" de Bogdan Tache
„Apus spre Targul Secuiesc” de Bogdan Tache
"My Blue Dream" de Alin Balanean
„My Blue Dream” de Alin Balanean
"Kite Surfing In Lefkada" de Dan-Alexandru Mirica
„Kite Surfing In Lefkada” de Dan-Alexandru Mirica
"Crossing Paths" de Alexandru Damian
„Crossing Paths” de Alexandru Damian
"Relaxare la apus de soare" de Olga Ciob
„Relaxare la apus de soare” de Olga Ciob
"Kid on vacation" de Andrei Tutunaru
„Kid on vacation” de Andrei Tutunaru
"Somewhere" de Robert Sanda
„Somewhere” de Robert Sanda

Felicitari castigatorilor dar si tuturor celor care au acceptat provocarea noastra si au participat la cel mai mare concurs organizat de ClubulFoto pana acum!

Inainte de a pleca in weekend, mai avem sa va transmitem doar atat: urmariti-ne in continuare, pentru ca saptamana viitoare dam startul unui nou concurs foto!

7 COMENTARII

  1. Felicitari participantilor foto-amatori pentru curaj si dragoste de frumos ! Poate ca viitorul concurs il faceti pe sectiuni : amatori si profesionisti .

Comments are closed.