Kata DW-493
Kata DW-493

Kata Seria EPH (Ergonomic Photo System) sau posibilitatea de a modula genti, cu borsete si rucsacuri foto intre ele pentru un surplus de accesorii foto.
Pentru a veni in sprijinul fotografilor, Kata a creat seria modulara denumita generic EPH (Ergonomic Photo). Multi fotografi ne-au intrebat ce reprezinta de fapt acest EPH . Ei bine, acest sistem permite conectarea intre ele a catorva modele de borsete, rucsacuri si sling-uri, oferind astfel fotografilor o versatilitate mai mare in transportul accesoriilor foto.

Bazandu-se pe feedback-ul direct obtinut de la clientii fotografi, Kata a inteles de-a lungul timpului, ca fotografii pasionati sau profesionisti, isi transporta aparatele si mai ales multitudinea de obiective foto in functie in functie de fiecare aplicatie fotografica in parte.

Kata Backpack-Waistpack
Kata Backpack-Waistpack

Incercand sa gaseasca o solutie care sa raspunda cat mai bine acestei nevoi, Kata a ajuns la concluzia ca cel mai indicat este sa elaboreze un sistem versatil de asamblare a diferitelor produse, astfel incat fotografii sa aleaga cea mai buna combinatie in functie de echipamentul utilizat la fiecare proiect in parte.

Iata mai jos cateva combinatii posibile de modulare a borsetelor, sling-urilor si rucsacurilor.
Borseta/geata Kata DW-493, ideala pentru un aparat foto DSLR si 2-3 obiective si accesorii, poate fi folosita ca si borseta sau ca geanta de umar fiind prevazuta cu doua curele: de umar si de mijloc, peste talie.

Kata EPH
Kata EPH

Acest model se poate combina cu sling-ul DT 213, pentru un surplus de accesorii foto sau personale, sau cu rucsacurile din seria DR (DR 461, DR 465i, DR 466i, DR 467i).

Toate produsele se pot folosi si independent, iar combinate asigura suficient spatiu pentru a transporta un echipament complet.

Sistemul de prindere intre ele este usor de utilizat si ofera o foarte mare siguranta prin clapeta dubla, care previne deschiderea accidentala a clemelor, evitand astfel desprindere borsetei de rucsac sau sling fara voia utilizatorului.

Articolul realizat cu sprijinul Photosetup, reprezentant Kata in Romania.

Lasă un răspuns