Fuji XP1 (sau XF1)
Fuji XP1 (sau XF1)

„Zvonoteca” nu doarme niciodata, mai ales acum cand ne apropiem de cel mai mare eveniment foto al anului – Photokina. Ei bine, cele mai noi vesti vin in completarea zvonurilor de acum cateva saptamani despre Fuji X200 si anunta un posibil compact cu design retro, Fuji XP1. Deocamdata este doar un zvon, dar nu m-ar mira sa vedem la Photokina un astfel de compact. Fuji se pare ca a luat-o in serios cu designul retro, a avut succes cu X100, X-Pro1 si X10 si va continua in aceasta directie. Cel putin, Fuji si Olympus sunt cam singurii producatori care exploateaza nisa aparatelor foto cu design retro.

Fuji XP1 (sau XF1) va fi un compact conventional, va avea un obiectiv Fujinon 6.4-25.6mm f/1.8-2.9 si, cel mai probabil, un senzor CMOS de 12 megapixeli si de dimensiuni reduse, alaturi de un blitz pop-up si modurile semi-automate de fotografiere si Manual (P/A/S/M). Fara prea multe butoane, fara vizor optic sau alte elemente de design sofisticate. Atat: un compact cu design retro.

Nu stiu ce credeti voi, dar dupa ce au lansat X100, X10 si X-Pro1, un compact de genul acesta pur si simplu nu isi are locul in catalogul Fuji…

Fuji XP1 (sau XF1)
Fuji XP1 (sau XF1)
Fuji XP1
Fuji XP1

Via Digicame-info

Lasă un răspuns