Clubul Foto
Clubul Foto

Acum ca am pasit “cu dreptul” in luna August, a venit momentul sa analizam statisticile si feedback-ul primit de la voi in luna Iulie, cea care a fost – poate – cea mai interesanta luna de la lansarea Clubului Foto pana acum.

De ce spun asta? Pe 1 Iulie revista on-line Clubul Foto a implinit primul an de existenta, iar cu aceasta ocazie am lansat cateva proiecte noi. Este vorba, in primul rand, de site-ul Clubul Video, primul blog din Romania dedicat tehnologiei de filmare cu aparate foto DSLR si nu numai. Tot atunci am relansat Harta Fotografilor, o versiune imbunatatita, cu functii noi si o structura complet reproiectata. Apropo, ati vazut care sunt fotografii zilei?

Tot in luna Iulie am organizat si un concurs foto aniversar, cu o tema speciala, in incercarea de a gasi cea mai buna fotografie realizata de concurenti in perioada Iulie 2010 – Iulie 2011. Rezultatele jurizarii le vom anunta, asa cum am stabilit, pe 15 August. Pana atunci, va invitam sa participati la concursul lunii August, primul concurs foto in care va puteti alege singuri premiul.

Luna Iulie a reprezentat un record de vizitatori si accesari ale articolelor de pe Clubul Foto. Peste 40.000 de vizitatori absolut-unici ne-au citit, atat in varianta clasica dar si aproximativ 3000 care au accesat Clubul Foto de pe dispozitive mobile. Pentru ei am lansat ieri aplicatia Clubul Foto pentru iPhone si iPad. Cei peste 40.000 de unici au generat 70.000 de accesari si peste 380.000 de vizualizari, conform Google Analyitics.

Care au fost articolele cele mai citite in luna Iulie? 

Acestea au fost cele mai interensate si utile articole, din punctul de vedere al cititorilor, in luna Iulie:

Bineinteles, aceste rezultate au fost oarecum previzibile. Iulie fiind o luna de vara, aparatele foto pentru vacante si calatorii au fost la mare cautare. Comorile Muntilor Carpati este un articol format din doua parti, extrem de interesant despre fotografia wildlife in padurile din Romania, povestit de Silviu Matei, fotograf-colaborator pe partea de Wildlife al revistei National Geographic Romania.

Aceasta a fost, pe scurt, luna Iulie la Clubul Foto. Si in luna August v-am pregatit o serie de surprize si proiecte noi, doua dintre ele lansate ieri, 1 August: Primul concurs in care Tu iti alegi Premiul si aplicatia pentru dispozitive mobile. In urmatoarele saptamani mai avem un proiect pregatit, asa ca fi-ti alaturi de noi pe Facebook pentru a afla primii despre ce este vorba! 🙂

Sa ne auzim cu bine!

Leave a Reply