Samsung GALAXY Tab S, tableta ce ofera cea mai buna experienta de vizualizare a continutului multimedia, le lanseaza o provocare tuturor pasionatilor de arta cinematografica si premiaza cel mai bun scurt metraj care ilustreaza conceptul „True Image”.

Samsung Galaxy TAB S
Samsung Galaxy TAB S (Click pentru detalii)

Concursul se adreseaza tuturor celor pasionati de arta cinematografica si presupune realizarea unui scurt metraj cu durata între 3 si 7 minute, bazat pe conceptul „True Image”. Participantii trebuie sa respecte toate cerintele din regulamentul postat pe pagina de Facebook Samsung Mobile Romania si îsi pot înscrie proiectele pana la data de 30 noiembrie. Premiul concursului este de 1.000 de euro.

Samsung GALAXY Tab S este este echipata cu de tehnologia Super AMOLED si un display ce reda pana la  90% din gama de culori Adobe RGB, pentru o imagine impecabila, clara si plina de culori vibrante. Contrastul remarcabil, de 100.000:1, ofera imagini mai profunde si mai realiste.

„Tableta devine un dispozitiv tot mai popular pentru vizualizarea si consumarea de continut, ceea ce face calitatea display-ului o caracteristica esentiala. Calitatea imaginii este si atuul central al Samsung GALAXY Tab S, prin tehnologia Super Amoled. De aceea, a fost o alegere naturala sa încurajam potentialul si sa sustinem talentul celor cu pasionati de imagine si care, prin determinare, reusesc sa creeze cu ajutorul imaginii”, a declarat Valentin Popa, Product Manager Tablete în cadrul Samsung Electronics Romania.

Samsung Galaxy TAB S
Samsung Galaxy TAB S (Click pentru detalii)

Toate scurt metrajele înscrise în concurs vor fi urcate pe pagina YouTube Samsung Romania, unde vor putea fi votate timp de doua saptamani prin butonul „Like”. Primele zece cele mai apreciate scurt metraje vor fi apoi evaluate de juriul format din bloggeri, specialisti în domeniul cinematografic si reprezentanti Samsung. Acestia vor acorda fiecarui scurt metraj cate o nota, de la 1 la 10, tinand cont de originalitatea continutului, relevanta pentru conceptul dat, calitate (potential cinematografic) si creativitate.

Scurt metrajul cu cea mai mare medie va primi premiul cel mare, care consta în suma de 1.000 Euro. Marele castigator va fi anuntat pe 15 decembrie, pe pagina de Facebook Samsung Mobile Romania. Tot aici gasiti mai ulte detalii si regulamentul oficial al concursului.